Hakkımda

 

Yiğit ERKOÇ

Kayseri doğumluyum. Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Bölümü de dahil olmak üzere Kayseri’ de okudum. Abant İzzet Baysal Üniversitesi Müzik Öğretmenliği programından 2009 yılında mezun oldum. Lise ve Üniversite yaşantım boyunca müzik bölümü adına konserlere, festivallere ve eğitimlere katıldım.

2009-2012 yılları arasında Kayseri Güzel Sanatlar Lisesi’ nde vekil öğretmenlik yaptım. Bu süre içerisinde çeşitli özel kurslar, Halk Eğitim Merkezleri, Gençlik Merkezleri ile birlikte özel ders öğrencileri ile çalışmalarımı sürdürdüm.

2012-2016 yılları arasında Diyarbakır ili Dicle ilçesine kadrolu Müzik Öğretmeni olarak atandım. Ortaokul kademesinde müzik öğretmenliği ve kendi okulumda bir dönem müdür yardımcılığı yaptım.

2016 Ocak ayı itibariyle Gazi Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müzik Öğretmenliği Tezli Yüksek Lisans programına katıldım. Yazının tarihi itibariyle eğitimimi sürdürmekteyim.

2016 yılı Haziran ayında Orff-Schulwerk eğitim ve Danışmanlık Merkezi’ nin açtığı Eğitmen Eğitimcisi Seviye Kurslarına katıldım ve 2018 yılında 3. seviye eğitiminin bitişi ile Multiplikatör eğitimlerine seçildim.

2016 Temmuz Ayı itibariyle Kayseri ili Merkez ilçesinde Müzik Öğretmeni olarak tayin oldum. Halen okulumda görevimi sürdürmekte ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesinde çalışmalarımı sürdürmekteyim.

2017 Eğitim-Öğretim yıllı itibariyle Erciyes Üniversitesi bünyesinde Ücretli Öğretim Üyesi olarak Meslek Çalgısı ve Yardımcı Çalgı (Gitar) derslerini sürdürmekteyim.

Üniversite, kurs ve okullarda edindiğim birikimlerimi paylaşabilmek ve arşivimi internet üzerinde oluşturmak adına buradayım.

BAZI SAYISAL VERİLER

Abant İzzet Baysal Üniversitesi’ nden mezun olduğum Haziran 2009 tarihinden bu yana çalışmalara aralıklarla devam ettiğim gruplar, dönemler ve öğrenci sayıları verilmiştir.

  • Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kayseri Gençlik Merkezi Ocak 2011-Eylül 2012 (316 kayıtlı öğrenci)
  • Kayseri Melikgazi Halk Eğitim Merkezi Temmuz-Ağustos 2011 (14 kayıtlı öğrenci)
  • Kayseri Develi Halk Eğitim Merkezi Temmuz 2011-Ağustos 2012 (63 kayıtlı öğrenci)
  • Kayseri Hacılar Halk Eğitim Merkezi Temmuz-Ağustos 2016 (47 kayıtlı öğrenci)
  • Kayseri Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Temmuz 2016-……. (201 öğrenci)

Toplamda 641 öğrenci Gitar Kursuna kayıt yaptırmıştır. 2018 yılı Ağustos ayı itibariyle uygulanmaya başlanan ve gitar derslerime katılan öğrencilerin doldurduğu bir anket formu uygulanmaya başlanmıştır. Hazırlanan “Geri Bildirim Formuna” buradan ulaşabilirsiniz…

 

Yorum bırakın